MTK: győri középpályással erősítenék tovább a keretet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.15. 18:29
A Nemzeti Sport Online információi szerint az élvonalbeli MTK labdarúgócsapata a bajnok Győri ETO védekező középpályásával, Kiss Mátéval erősítené meg a keretét.

A védekező középpályásként bevethető Kiss Máté ősszel az újonc Mezőkövesdben futballozott, ám a télen visszarendelte klubja, a bajnok Győri ETO. Információink szerint könnyen lehet, hogy a 22 éves játékos tavasszal is kölcsönben futballozik, ugyanis a Mezőkövesd mellett az MTK is szívesen látná soraiban.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az MTK-ban folytatja pályafutását a Videotontól távozó támadó Torghelle Sándor, illetve a Belgiumból érkező középpályás, Vass Ádám is. A fővárosiakhoz kapcsolódó hír az is, hogy Vaskó Tamás is a kék-fehérekkel készül, akinek sorsa a héten dőlhet el.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Torghelle Sándor (szabadon igazolható, legutóbb Videoton), Vass Ádám (szabadon igazolható, legutóbb KV Oostende – Belgium)
Távozott/távozhat: Varga Szabolcs (Heerenveen – Hollandia)
Kiszemeltek: Hrepka Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Bnei Jehuda – Izrael), Kenesei Krisztián (Lombard Pápa), Kiss Máté (Győri ETO), Aco Sztojkov (macedón, FK Vardar Szkopje – Macedónia), Vaskó Tamás (Mezőkövesd)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik