Horváth Ferenc ma aláírt Győrben, Kamenár ügye függőben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.08. 17:09
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Győrben ma lezárult az edzőkérdés, ugyanis Horváth Ferenc megérkezett az ETO labdarúgócsapatához, hogy aláírja a szerződését. A szlovák kapusnak, Lubos Kamenárnak pedig spanyol élvonalbeli kérője van, bár egyelőre az érdeklődésnél tovább nem jutott az ügy.

Horváth ma aláírt, ő Pintér utódja az ETO-nál (Fotó: Havran Zoltán)
Horváth ma aláírt, ő Pintér utódja az ETO-nál (Fotó: Havran Zoltán)

„Január 9-én megkezdi csapatunk a felkészülést a tavaszi szezonra. A felnőtt keret első edzése előtt a klub új szervezeti felépítéséről, személyi változásairól sajtótájékoztatót tartunk, és itt mutatjuk be az NB I-es csapat új vezetőedzőjét is. A sajtótájékoztató a klubház VIP termében 13 órakor kezdődik" – írta ma délután hivatalos honlapján a Győri ETO labdarúgócsapata.

A Nemzeti Sport Online eközben úgy értesült, hogy Horváth Ferenc ma Győrben járt, aláírta a szerződését – így, ahogy azt korábban már előrevetítettük – ő lesz az ETO új vezetőedzője. Ő veszi át a szövetségi kapitánynak kinevezett Pintér Attila pozícióját. Horváthot pedig – amint már jeleztük – Csertői Aurél váltja Pakson, akit ugyancsak holnap mutatnak be új együttesénél.

A győrieknél hétfőtől egyébként néhány játékos már részt vett orvosi vizsgálatokon, de az első edzést holnap tartja Horváth Ferenc.

Egyelőre a keret tagja a szlovák Lubos Kamenár is, aki iránt a Nemzeti Sport Online értesülései szerint egy spanyol élvonalbeli klub érdeklődött. Egyelőre azonban megrekedt az ügy, mert mióta a spanyolok a győri klubtól megtudták a kapus kivásárlási árát, azóta nem jeleztek vissza... Azt nem tudni, hogy az ETO mekkora összeget szeretne kapni a játékosért, a transfermarkt.de 400 ezer euróra becsüli az értékét.

Győrben várhatóan mindenképp szükség lesz új kapusra, mert miközben Kamenár iránt külföldről érdeklődnek, a szerb Szasa Sztevanovics a visszavonuláson gondolkodik, a klubvezetésben kaphat szerepet.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:Kiss Máté (Mezőkövesd – kölcsönből vissza?), Linas Pilibaitis (litván, Mezőkövesd, kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat:Rafael Burgos (salvadori, ?), Dudás Ádám (DVSC-Teva?), Marián Had (szlovák, ?), Lubos Kamenár (?), Tarmo Kink (észt, Varese – Olaszország, kölcsönből vissza), Onisor-Mihai Nicorec (román, ?), Lazar Sztanisics (szerb, ?), Szasa Sztevanovics (szerb, visszavonul?), Tokody Tibor (visszavonul?)
Kiszemeltek:Gyurcsó Ádám (Videoton)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik