FTC: két tapasztalt Bundesliga-játékost igazolna Doll - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.30. 08:07
null
Maik Franz (balra) és Peer Kluge egyaránt a Herthától érkezhet (Fotó: Imago)
A Kicker információja szerint két német játékost is kinézett magának Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője. Maik Franz belső védő, míg Peer Kluge védekező középpályás, és mindketten a Hertha kötelékébe tartoznak.

Német sajtóhír szerint két Hertha-futballistát is kiszemelt Thomas Doll: Maik Franz és Peer Kluge egyaránt még másfél éves szerződéssel rendelkezik a Bundesligában jelenleg hetedik helyen álló berlini csapattal.

Franz 32 éves belső védő, 192 Bundesliga-meccsel a háta mögött, megfordult a Wolfsburgban és az Eintracht Frankfurtban is, 2011 nyara óta szolgálja a HBSC-t, a mostani szezonban egy kupamérkőzésen jutott szóhoz. Doll korábban elmondta, mindenképpen szüksége van belső védőre, ugyanis David Mateos és Muhamed Besic nem elegendő erre a posztra.

Kluge 33 esztendős védekező középpályás, 220 találkozója volt a német élvonalban, szerepelt a Mönchengladbachban, a Nürnbergben és a Schalkéban is. 2012-ben érkezett a Herthához, ebben az idényben két Bundesliga- és egy kupameccsen játszott. Kluge iránt állítólag a Hapoel Tel-Aviv is érdeklődik.

A Berliner Morgenpost szerint ő jól érzi magát a Herthában, de:

„Vannak érdekes ajánlatok, amelyeket megvizsgálunk" – mondta Kluge, a többes szám alatt ügynökét, Jörg Neubauert értve.

„Mind a két klub megkeresett minket, meglátjuk, mit tudunk kihozni belőle" – mondta Neubauer.



TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Dibusz Dénes (Pécsi MFC)
Távozott/távozhat:Gerson Guimaraes Ferreira Junior (brazil, Petrolul Ploiesti – Románia), Jack Tuijp (holland, ?), Mark Otten (holland, ?), Arsenio Valpoort (holland, Volendam – Hollandia, próbajáték ?)
Kiszemeltek: Fiola Attila (Paksi FC), Nemanja Koszovics (montenegrói, Cselik Niksics – Montenegró), Maik Franz (német, Hertha BSC), Peer Kluge (német, Hertha BSC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik