Paks: a klub nem szól bele Horváth Ferenc és Tököli kapcsolatába

Vágólapra másolva!
2013.11.08. 08:01
null
A perifériára szorult Tököli helyzetéről és a folytatásról beszélnek a Paksnál (Fotó: Mirkó István)
Egymás után második tétmérkőzésére nem nevezte a Paks Tököli Attilát. A tolnaiak a Dunaújváros elleni Magyar Kupa-vereség (0–2) után a Haladás ellen otthon (0–1) sem szerepeltették a huszonötszörös válogatott játékost. A Nemzeti Sport úgy értesült, a hétközi kupamérkőzés idején a csatár az edzői licencoktatáson vett részt, ám a szombathelyiek ellen ráért volna játszani...

Tököli Attila legutóbb Kecskeméten kapott játéklehetőséget, azóta Simon Attila, Könyves Norbert és a nemrég igazolt Délczeg Gergely szerepel a zöld-fehérek támadósorában. Tököli Attila a Nemzeti Sport megkeresésére annyit mondott, hogy egyelőre nem kíván nyilatkozni, de néhány nap múlva készséggel rendelkezésre áll. Haraszti Zsolt, a klub ügyvezetője azonban válaszolt a csatárral kapcsolatos kérdésekre.

„Remélem, nem a keret összeállításával kapcsolatban keres – mondta a klubvezető. – Ez ugyanis az edző, Horváth Ferenc dolga, az ő felelőssége. Természetesen látom, hogy Attila nincs a keretben, és az sem titok, beszélgettünk a helyzetről. Abban maradtunk, hogy az őszi szezon végén leülünk, és tárgyalunk a folytatásról.”

Korábban már előfordult, hogy Tököli Attila elköszönt Paksról, Kecskemétre, majd Zalaegerszegre igazolt, de kétszer is visszatért, talán épp Haraszti Zsolt személye miatt.

„Ha az őszi szezon végéig nem változik a helyzet, beszélünk a folytatásról – mondta az ügyvezető. – Őt is, Horváth Ferencet is kedvelem, tisztelem, az edzőnek kell eldöntenie, kivel látja a legnagyobb esélyt a sikerre. Nekem a klub érdeke, sikere a fontos, az edző vagy a játékos személyétől függetlenül, így a közöttük lévő kapcsolat rendezése is az ő dolguk, nem az enyém.”

LABDARÚGÓ NB I, 14. FORDULÓ – PROGRAM
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
November 9., péntek
19.00 Videoton FC–Mezőkövesd (Sport1)
Erdős József
November 10., szombat
14.00 Debreceni VSC-Teva–Puskás Akadémia FC (M1)
Németh Ádám
16.00 Lombard Pápa–MVM Paks
Andó-Szabó Sándor
16.00 Győri ETO FC–Kaposvári Rákóczi (Sport1)
Becséri Dániel
18.00
Pécsi MFC–Diósgyőri VTK (Sport1)
Solymosi Péter
20.00
MTK Budapest–Budapest Honvéd (Sport1)
Farkas Ádám
November 11., vasárnap
16.30 Ferencváros–Haladás (M1)
Fábián Mihály
18.30
KTE-Phoenix Mecano–Újpest FC (Sport2) Bognár Tamás
TABELLA ♦ GÓLLÖVŐLISTA ♦ MENETREND ♦ EREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik