NB I: Azok kapnak lehetőséget, akikben megvan a hit - Prukner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.30. 16:23
Kondás Elemér és Prukner László is úgy érezte, hogy csapatának volt több helyzete a szombati Kaposvár–DVSC-Teva mérkőzésen, amelyen 2–1-es győzelmet arattak a vendégek.

„Ilyen mérkőzéseket szoktunk játszani Kaposváron. Itt mindig nagyon nehéz a feladatunk, figyelmeztettem is arra a fiúkat, hogy nem lesz könnyű. A második félidő fantasztikus volt, sokkal több helyzetünk volt, akadt olyan, hogy az ellenfél a gólvonalról tisztázott. A Kaposvár hazai pályán természetesen támadott, arra készültünk, hogy stabil védekezésből az ellentámadásokkal veszélyeztetünk. Ez sikerült is, a befejezéseknél lehettünk volna pontosabbak is" – értékelt Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője.Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője.

„Egyenrangú ellenfelei voltunk a Debrecennek, sőt még több lehetőségünk is volt, de elképesztően pechesek vagyunk, hetek óta egy-egy figyelmetlenség dönti el a mérkőzéseinket. Nehéz erre mit mondani, az utolsó fordulóból megpróbáljuk kihozni a legtöbbet. Nem veszítettük el a hitünket, ha így történt volna, most nem állnék itt. A csapatban is csak azok kapnak lehetőséget, akikben megvan a hit" – mondta Prukner László, a Kaposvár vezetőedzője, aki nem akarta kommentálni azt, hogy Oláh Lóránt, miután nem jutott szóhoz csereként, még a mérkőzés alatt átöltözött, és hazament.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik