FTC: Nehéz lesz visszaküzdenem magam - Tuijp

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.21. 09:11
Október óta nem számíthat Jack Tuijpra a Ferencváros labdarúgócsapata, a holland légiós – aki már a társakkal edzhet – tisztában van vele: nehéz lesz visszaküzdenie magát az együttesbe.

„Pedig jól indult a szezonom, az első bajnokin rögtön gólt szereztem, és utána is kezdőként kaptam lehetőséget. Nagyon rosszkor jött ez a sérülés, peches voltam – mondta a groot-waterland.nl oldalnak a támadó, aki tisztában van vele, hogy elveszítette a helyét Ricardo Moniz együttesében. – Biztos, hogy most nehéz lesz visszaszereznem a posztomat. Az edzőnk néhány helyen változtatott, én a bokasérülés miatt estem ki a képből. Nehéz lesz visszaküzdenem magam, sok munka vár rám.”

Tuijp még nem tudja, mikor lesz százszázalékos, bevethető állapotban, nagy a valószínűsége annak, hogy erre az idén már nem kerül sor. Tekintve, hogy a magyar labdarúgásban két és fél hét múlva kezdetét veszi a téli szünet.

„December nyolcadikán lesz az utolsó mérkőzésünk, talán addigra játékra alkalmas leszek, utána február közepén folytatódik az idény.”

A nyáron szerződtetett rutinos csatár egy október eleji edzésen sérült meg, amint arról akkoriban beszámoltunk, az első hírek csupán kéthetes kihagyásról szóltak esetében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik