Újpest: megmenekülhet a kapusszereptől a hátvéd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.15. 12:56
Megmenekülhet Újpesten a kapusszereptől a hátvéd Litauszki Róbert, a szerb Marko Dmitrovics a következő körben már vélhetően leülhet a kispadra.

A Videoton ellen borult a bili a lila-fehéreknél, amikor kiderült, az alapember Balajcza Szabolcs mellett a szerb Marko Dmitrovicsnak nincsenek meg a papírjai, a 19 éves Banai Dávidnál pedig egészségügyi problémákra leltek. A lilák nevezni próbálták az U21-es csapatból Bősz Leventét. Csakhogy a fiatal kapus nem tagja a szezon előtt a szövetségnek leadott NB I-es keretnek, így pótlólagosan kellett a felnőttkeretbe helyezni, erre azonban minden hónapban csak néhány adott nap áll rendelkezésre, s az Újpest ebből kicsúszott. Különleges elbírálást kért az MLSZ-től, nem kapott, így aztán a hátvéd Litauszki Róbert várt bevetésre, ha Balajcza Szabolccsal netán történik valami. A védőnek nem kellett kesztyűt húznia…

A jó hír Újpesten, hogy a jelenleg a szerb U21-es csapattal készülő Marko Dmitrovicsnak a hétvégére feltehetőleg érvényesek lesznek a dokumentumai, így alighanem leülhet a kispadra, ugyanakkor Banai Dávid még mindig nem, és hát a Ligakupában Békéscsabán bizonyító Bősz Levente sem, legfeljebb néhány hét múlva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik