Lombard: jócskán megrövidült a sérültlista Pápán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.15. 13:07
A bajnoki folytatásban szombaton a Lombard Pápa az MTK-t fogadja, és a kék-fehérek helyzetéhez (Kanta József, Csiki Norbert meggyógyult) hasonlóan jócskán megrövidült az elmúlt hetekben meglehetősen hosszú pápai sérültlista is.

Felépült részleges térdszalagszakadásából Peter Struhár, az ő bevetésének lehetősége a belső védő posztokon jelenthet könnyítést a szakvezetőségnek. A combizomhúzódással bajlódó két játékos is teljesen harcra kész: a szélső védő Présinger Ádám és a Videoton ellen csereként még szerepelt támadó, Kenesei Krisztián már teljes értékű edzésmunkát végez.

Szintén hadra fogható az elhúzódó vírusos betegségen áteső Király Botond. A középpályás a múlt héten kapcsolódott be a keret munkájába. Ugyancsak egészséges a bokaműtétje utáni rehabilitációt követően két hete már a többiekkel együtt készülő védő, Nagy Sándor is. A felsoroltak már mindannyian pályára léphetnek, ha Tóth Bálint vezetőedző is úgy gondolja.

Tartós hiányzónak csupán a térdsérüléssel operált két játékos tekinthető, ők az ősszel biztosan nem játszhatnak. Közülük Goran Marics Szerbiában kap speciális rehabilitációs kezeléseket, november végére várható a visszatérése, és ha nem lép fel komplikáció, januártól a Lombard FC rendelkezésére áll. Amiként Dlusztus András is, a középső védő a műtét után itthon kapja a kezeléseket, esetében futballról egyelőre szó sem lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik