Ligakupa: az NB II kiesőjelöltje nyert a Videoton otthonában

Vágólapra másolva!
2013.10.09. 19:53
A másodosztály utolsó előtti helyén szerénykedő Kozármisleny 2–1-re győzött a Videoton otthonában a Ligakupa csoportkörének 3. fordulójában. A Pécsi MFC két góllal bizonyult jobbnak a Kaposvárnál. A Bp. Honvéd hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémiával.

A Tujvel – Brachi, Gyepes, Tar, Mamadu – Tóth Balázs – Gyurcsó, Zsótér, Álvarez – Torghelle, Nikolics összeállításban kezdő Videoton egy ideig uralta a Kozármisleny elleni összecsapást, de egy ellentámadás után megfogyatkozott az NB I listavezetője.

Gyepes Gábor a 23. percben utolsó emberként szabálytalankodott, ami miatt piros lapot kapott, a Kozármisleny pedig tizenegyest. Cziráki Attila higgadtan a kapu jobb oldalába lőtte a büntetőt. A szünet előtt pedig megduplázta előnyét a Misleny: Tóth Adrián a tizenhatos sarkától tekert a kapuba.

A második félidőben mindent megtett a Vidi az egyenlítés érdekében, de csak a 80. percben tudott szépíteni – ekkor Zé Luis volt eredményes.

A magyar válogatottba frissen behívott Nikolics Nemanja egy félidőt kapott, a szünetben lecserélték.

A másik 18 órás mérkőzésen Wittrédi Dávid 19. percben szerzett találatával a Pécs a mérkőzés végéig vezetett a Kaposvár ellen, majd a 92. percben Rácz Ferenc végérvényesen eldöntötte az összecsapás sorsát.

A korábbi mérkőzésekről itt olvashat!

LIGAKUPA
D-CSOPORT

Bp. Honvéd–Puskás Akadémia 0–0
E-CSOPORT
Videoton–Kozármisleny 1–2 (Zé Luis 80., ill. Cziráki 24., Tóth A. 44.)
H-CSOPORT
Pécsi MFC–Kaposvári Rákóczi 2–0 (Wittrédi 19., Rácz F. 92.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik