FTC: csütörtökön műthetik Kuruczot; Adams testvére a csapattal edz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.16. 09:50
Kidőlt a sorból Kurucz Péter. A Ferencváros nyáron igazolt kapusa edzésen sérült meg, az első diagnózisok szerint meglehetősen súlyosan. A hírek szerint a játékos korábban pótolt térdszalagjai sérültek, ha valóban így van, hosszabb pihenő várhat rá. Hogy pontosan mennyit kell kihagynia, az a beavatkozást követően dől el, Kurucz Péter az orvosi stáb tervei szerint csütörtökön fekszik műtőasztalra.

A korábban Angliában is megforduló, a nyáron Siófokról a fővárosba kerülő játékos cserekapus volt a zöld-fehéreknél, noha eleinte élvezte Ricardo Moniz bizalmát, a bajnokságban már Jova Levente állt a kapuban. Kidőlése ettől függetlenül érzékenyen érintheti az együttest, kapusposzton Jova Levente mellett így csak a nem sok tapasztalattal felvértezett Kunsági Roland a keret tagja.

A Ferencvárossal kapcsolatos további hír, hogy Akeem Adams testvére a csapattal tréningezik.

Akini Adams ugyan kapus, ám szó sincs arról, hogy a sérült Kurucz Péter helyére érkezne, az édesanyjával napok óta Budapesten tartózkodó testvér így tartja karban magát, amíg a nap többi órájában a továbbra is súlyos állapotban lévő Akeem mellett tartózkodik a kórházban. A klub azonnal lehetőséget adott neki az edzések látogatására, a zöld-fehérek így (is) szeretnék segíteni a nehéz helyzetben lévő családot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik