NB I: Nálunk nem egy fecske hozza a nyarat - Pintér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.22. 21:04
A labdarúgó NB I 8. fordulójának zárómérkőzésén a bajnok Győri ETO magabiztos 3–0-ás győzelmet aratott a DVSC-Teva ellen. A hazaiak vezetőedzője, Pintér Attila szerint azt történt a pályán, amit szerettek volna, és külön öröm számára, hogy sok olyan játékosa van, aki gólokat tud szerezni, míg a vendégek szakvezetője, Kondás Elemér szerint a gyors bekapott gól után hiába támadtak többet, a gólokat nem nekik sikerült szerezni ezen a mérkőzésen.  

„Rosszul kezdtük a mérkőzést, a második-harmadik percben gólt kaptunk egy beadást követően, amit azért le lehetett volna koordinálni. Ez után azért próbálkoztunk rendesen, de ez a mérkőzés ma ilyen volt, mi támadtunk, az ellenfél pedig rúgta a gólokat. Eljövünk idegenbe, és ahelyett hogy stabilak lennénk, rögtön kapunk egy gólt. Ennek ellenére a bal oldalon többször megbontottuk az ellenfelet, de kellett volna a beadásokat kicsit hatékonyabban, pontosabban megoldani. Ráadásul abban is látom a hibát, hogy a feljátszott labdákból visszafejelteket nem tudtuk összeszedni a középpályán, illetve támadásban ma gyengébbek voltunk" – nyilatkozta a DVSC-Teva vezetőedzője, Kondás Elemér a Sport Televíziónak.Kondás Elemér a Sport Televíziónak.

„Tudtuk, hogy egy nagyon jó csapat jön hozzánk, hiszen bizonyították, hogy egy Ferencvárosnak is tudtak négy gólt rúgni, a Videotont is megverték, rúgtak már hetet is. Én azt gondolom, hogy rá tudtuk erőltetni az akaratunkat az ellenfélre, azt történt, amit mi szerettünk volna. Az a jó, ha egy csapatban sok olyan játékos van, akiben benne van a gól. Megpróbáltunk az igazolásoknál is arra figyelni, hogy olyanokat hozzunk ide, aki tud gólt szerezni, vagy pontrúgásban vagy játékban. Nem olyan a játékunk, amelynél egy fecske hozz a nyarat, hanem megpróbálunk csapatként működni, és akire kijön a helyzet, az tudja azt értékesíteni" – értékelte a mérkőzést a Győri ETO vezetőedzője, Pintér Attila.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik