Kaposvár: Ki fogunk mászni a gödörből - Prukner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.05. 17:38
Prukner László, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár vezetőedzője szerint csapata ki fog mászni a gödörből, és az ősz második felében sikerülhet annyi pontot összegyűjteniük, hogy megmaradjon az esély a bentmaradásra.

„Azt gondolom, hogy én mindig igyekeztem a játékosokat partnernek tekinteni. Mindig bíztam abban, hogy ha valaki azonosul a feladatával, képes jó teljesítményt nyújtani a pályán. Sajnos, a szezon elején elbizonytalanítottuk saját magunkat. Ezután feladat- és célorientáltak leszünk. Egyértelműen csak egy-egy feladatra fogunk koncentrálni, és remélem, ez ki fog rángatni bennünket ebből a gödörből. Fel fogunk állni, és a reményeim szerint olyan eredményt tudunk elérni az ősz második felében, hogy megmaradjon a reális esélyünk a bennmaradásra" – nyilatkozta a Kaposvár vezetőedzője, Prukner László a klub hivatalos oldalának.Prukner László a klub hivatalos oldalának.

„Azok a játékosok, akik eddig nem nyújtottak elfogadható teljesítmény, és saját érdekeiket a csapat elé helyezték, szálljanak magukba és gondolkodjanak el. Igazolni a brazil fiún kívül nem tudtunk az utolsó napokban, mert nekünk behatároltak az anyagi lehetőségeink. Egyszerűen nem tudunk versenyezni a többi klubbal, az érkezőink jó része pedig fiatal és még tapasztalatlan játékos. Mindezek ellenére én továbbra is bízom abban, hogy talpra állunk, és megoldjuk a feladatot" – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik