NB I: még sosem kezdte ilyen jól a bajnoki szezont a Paks

Vágólapra másolva!
2013.08.12. 16:09
Három mérkőzésből három győzelem az MVM-Paks labdarúgócsapatának neve mellett: az NB I mezőnyében már csupán a tolnai klub tartja a lépést a DVSC-Teva és a Videoton szintén százszázalékos duójával. Ez a Paks történetének legjobb szezonkezdete – írja összeállításában a paksifc.hu.

A Paks eddigi legjobb rajtja a 2008–2009-es szezonban volt, amikor 3 meccs után 6 ponttal állt a harmadik helyen, de az idei, eddig hibátlan mérleg ezt is felülmúlja. Horváth Ferenc vezetőedzőt is meglepte ez a tökéletes kezdés, bár ő továbbra is marad az álláspontjánál, mely szerint még „nincsenek kész minden poszton” a paksiak. „nincsenek kész minden poszton” a paksiak.

Mindenesetre korai lenne kijelenteni, hogy a paksiak felülmúlhatják a 2010–2011-es szezonjukat, amikor második helyen végeztek az NB I-ben a klub valaha volt legjobb eredményét elérve. Akkor ráadásul csupán egy pontot szerzett a Paks az első három fordulóban – ez is bizonyítja, hogy nem minden a jó rajt. A tolnai zöld-fehérekre egyébként is a visszafogott kezdés jellemző az NB I-ben, az eddigi nyolc élvonalbeli szezonjában hatszor a mezőny második felében volt a Paks az első három kör után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik