NB I: Kezünkben volt a mérkőzés - Kondás Elemér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.18. 23:15
A labdarúgó NB I 4. fordulójának záró mérkőzésén a Haladás az utolsó percekben egyenlített a DVSC-Teva ellen. A hazaiak vezetőedzője, Artner Tamás szerint ha nincs a kiállítás, győzelmi esélyük lett volna, míg a vendégek szakvezetője, Kondás Elemér szerint kezükben volt a találkozó.

„Bár vezettünk, és emberelőnybe kerültünk, végül mi is megfogyatkoztunk, és ezt ki tudták használni itt a végén, és egy lecsorgó labdából egy átlövés révén ki tudtak egyenlíteni. Sajnálom a dolgot, mert úgy érzem megérdemeltük volna a győzelmet, annak ellenére, hogy volt a Haladásnak is egy-két lehetősége, de én úgy éreztem, hogy kezünkben volt a mérkőzés,de ilyen a futball. A Lázár Pali piros lapja úgy érzem nem volt jogos, talán még szabálytalan sem volt, de a Korhut Misié jogosnak tűnt. Mindenesetre ilyen a futball, jól mentek a srácok, sajnáljuk hogy egy pont lett belőle, de meg kell becsülni ezt is" – értékelte a mérkőzést a DVSC-Teva vezetőedzője, Kondás Elemér.Kondás Elemér.

„Olyan téren boldog vagyok, hogy csodálatos csapatunk van, amely 0–1 után kiállítással így fel tud állni. De csodálatos közönségünk is volt, azt hiszem az ő segítségük nélkül nem tudtunk volna így játszani. A meccs összképét nézve, ha nincs ez a fegyelmezetlenség, és kiállítás, közelebb álltunk volna a győzelemhez, annak ellenére, hogy a végén tudtunk csak egyenlíteni. Az első félidőt egyértelműen uraltuk, ezért szerettünk volna még egy játékost behozni, hogy stabilabbak legyünk, de ez ült is, csak sajnos elkövettünk egy buta hibát, amiből büntető lett. A Halmosi Péter nagy hibát követett el, ezt majd házon belül lerendezzük, de mondom, a csapatom erejét mutatja, hogy így is nagyot küzdöttünk" – nyilatkozta a Haladás vezetőedzője, Artner Tamás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik