Kaposvár: Szapor Gábor az utánpótlás új vezetője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.11. 11:37
A legutóbb az NB II-es Vasas labdarúgócsapatánál dolgozó Szapor Gábor lett a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója – adta hírül a rakoczifc.hu.

A kaposvári akadémia élén Szapor Gábor a június végén az NB III-as Mosonmagyaróvárra távozó Botos Antalt váltja. Az új szakember érkezését Horváth Miklós, a Rákóczi FC és a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke jelentette be, az új szakmai igazgató szerződése határozatlan időre szól.

Szapor Gábor az előző idényben a másodosztályban szereplő Vasas vezetőedzője volt, de korábban a Péccsel és a Diósgyőrrel az élvonalban is szerepelt. Szapor korábban több korosztályos csapat edzője volt, 2008 és 2010 között ő vezette az U19-es utánpótlás válogatottat is. Az új szakmai vezető a napokban kezdi meg munkát a Bene-akadémián.

Az új igazgatóval egyidejűleg új szponzor is érkezik a kaposváriakhoz A rakoczifc.hu beszámolója szerint az Ippon Energy energiaitalt forgalmazó cég lépett a mezszponzorok közé. A kaposvári vezetőség abban bízik, hogy a támogatói kör tovább bővülhet majd.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik