FTC: Nem a pénzszerzés lebeg a szemem előtt - Kurucz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.29. 09:56
Mint beszámoltunk róla, péntek délután biztossá vált, hogy a Ferencváros megszerezte a Siófoktól a 25 esztendős kapust, Kurucz Pétert, aki még a hivatalos bejelentés előtt nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

„Az erőnlétemmel nem lehet gond, hiszen készültem, edzettem, kondiztam, futottam – mondta Kurucz Péter. – Nem titkoltan azzal a céllal tértem haza tavaly nyáron majd' négy év után a West Ham Unitedtől, hogy rendszeres játéklehetőséget kapjak, rendszeresen védjek. Lehet, furcsán hangzik, de szerencsésnek vallhatom magam, hogy Siófokon olyan csapatban léphettem pályára hétről hétre, ahol bőven akadt tennivalóm. Fontos kiemelnem, hogy továbbra sem a pénzszerzés lebeg a szemem előtt, nem az, hogy minél többet vágjak zsebre" – nyilatkozta Kurucz Péter.

Úgy tudjuk, a kapus iránt a Ferencváros mellett Angliából és Svájcból is érdeklődtek – ám a mögötte hagyott bajnokság kapcsán nemcsak a futball felől érdeklődhettünk...

„Természetesen értesültem a hírekről – folytatta szomorúan, utalva a két hónapja lejátszott Ferencváros–Siófok (2–4) összecsapásra, amelyen a gyanú szerint legalább két góllal kellett veszítenie a Siófoknak, Gál Andrást, Kiss Zoltánt, Pál Szabolcsot és Takács Zoltánt gyanúsítják a mérkőzés manipulálásáért. – Nagyon meglepett a hír, nehezen tudom elhinni, hogy ilyesmi történt. Semmilyen gyanús jelet sem tapasztaltam a mérkőzésen. Addig nem is szeretnék beszélni róla, amíg »csak« gyanúsítják a négy játékost.”

Érthető, mint ahogyan az is, hogy e pillanatban leginkább az foglalkoztatja, hogy kiszorítsa a kapuból Jova Leventét.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik