A Haladás félmillió eurót kér a Videotontól Radóért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.13. 16:37
null
Radó András (jobbra) a fél NB I leigazolta volna, de ő maradt Szombathelyen (Fotó: Veres Viktor)
Illés Béla, a Haladás labdarúgócsapatának sportigazgatója és kisebbségi tulajdonosa megerősítette a felröppent hírt: a Videoton valóban bejelentkezett a szombathelyiek legértékesebb futballistájáért, az utánpótlás-válogatott Radó Andrásért.

 

„Felhívott Radó menedzsere, Filipovics Vladan, és játékosunk kivásárlási árát tudakolta – mondta Illés Béla a haladas.hu-nak, a klub hivatalos honlapjának. – Elmondta, futballistánk iránt a Videoton érdeklődik. Közöltem vele a tulajdonosok álláspontját, miszerint legalább annyit szeretnék kapni érte, mint másfél éve Kovács Istvánért, azaz 500 ezer eurót. Ez a tárgyalási alap, ha valamelyik klub ilyen ajánlattal kopogtat, meghallgatjuk, aztán döntünk. Ami a kiszemeltjeinket illeti: az MTK két, lejáró szerződésű középpályása, Zsidai László és Vadnai Dániel ügyében tettünk lépéseket, mindkét labdarúgó szerepel Artner Tamás kívánságlistáján. Egyelőre nem adtak választ a játékosok."

Az NB I 4. helyén végző MTK alapemberének számított a 2012–13-as szezonban Zsidai és Vadnai – mindkét játékosnak lejár a szerződése, és egyik sem marad a Hungária körúton. A Haladás három NB II-es klubbal tárgyal Kulcsár Kornél kölcsönadásáról – mondta el a klubhonlapnak Tóth Miklós ügyvezető igazgató. A vezető hozzátette: a lejáró szerződésű Kenesei Krisztián még nem válaszolt a klub ajánlatára, Rajos Gábort valószínűleg nem marasztalják, Mursits Roland ajánlatot kapott a Haladástól, ám a válasszal még kivár.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Predrag Bosnjak (szerb, Veszprém), Skriba Máté (Tatabánya – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Búrány Zoltán (?), Czafit Richárd (? – kölcsönbe), Gőcze Gergő (PMFC), Kenesei Krisztián (?), Kulcsár Kornél (?, kölcsönbe), Rajos Gábor (?), Simon Ádám (Palermo – olasz, kölcsönből vissza?), Simon András (Győri ETO, kölcsönből vissza?)
Kiszemeltek: Vadnai Dániel (MTK), Zsidai László (MTK)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik