NB I: Mi sose kapunk ki, csak túl rövidek a meccsek - Horváth F.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2013.05.11. 18:09
Az NB I 27. fordulójában a tavasszal jó formában lévő Kecskemét az utolsó előtti Siófokot fogadta, és simán nyert 3–1-re. A hazaiak vezetőedzője, Horváth Ferenc szerint játékosai szeretnek nyerni, és nagyon motiváltak voltak, míg a vendégek szakvezetője, Horváth Károly az egyéni hibákban látta a vereségük okát.

„Azt szoktam mondani, mi sose kapunk ki, csak túl rövidek a meccsek. Szerencsére most nem így történt, és nyerni tudtunk. A srácok nagyszerűen álltak a mérkőzéshez, motiváltak voltak. Remélem, a folytatásban sem engedünk ki, amíg ennyire szeretnek nyerni a játékosok, nem lehet gond" – értékelte a mérkőzést a Kecskeméti TE vezetőedzője, Horváth Ferenc.Kecskeméti TE vezetőedzője, Horváth Ferenc.

„Nem szabad ilyen hibákat elkövetni, mint amiket a góloknál elkövettünk. Amíg ilyenek történnek, értelmetlen a kontrajátékunk. Természetesen nem adjuk fel, nyolc pont a hátrányunk, és még szerezhető kilenc, amíg matematikailag van esélyünk, dolgozunk tovább" – nyilatkozta Horváth Károly, a Siófok szakmai igazgatója a Sport Televíziónak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik