Lombard: Jó lenne, ha végre gólt rúgnánk - Szűcs L.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.02. 12:56
Szűcs Lajos, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard kapusa szeretné, ha pontot és gólt szereznének a Budapest Honvéd elleni szombati bajnokin. A pápaiak csapatkapitánya nehéz összecsapásra számít a fővárosiak ellen.

„Mindenféleképpen szeretnénk pontot, vagy pontokat szerezni – fogalmazott a lombardfcpapa.hu-nak határozottan Szűcs Lajos. – Jó lenne, ha sikerülne végre gólt rúgnunk. Azt gondolom, hogy nagyon kevés a nyolc találkozó alatt elért két találatunk, amely közül az egyik ráadásul öngól is volt. Ennek a góltalansági sorozatnak végre meg kell szakadnia. A szombati pontszerzéshez is eredményesnek kell lennünk, bízom benne, hogy sikerül bevennünk a Honvéd hálóját."Szűcs Lajos. – Jó lenne, ha sikerülne végre gólt rúgnunk. Azt gondolom, hogy nagyon kevés a nyolc találkozó alatt elért két találatunk, amely közül az egyik ráadásul öngól is volt. Ennek a góltalansági sorozatnak végre meg kell szakadnia. A szombati pontszerzéshez is eredményesnek kell lennünk, bízom benne, hogy sikerül bevennünk a Honvéd hálóját."

„A Honvédnak van olyan erős játékoskerete, hogy Lanzafame nélkül is minőségi labdarúgókkal rendelkeznek. Nagyon jó passzban vannak a fővárosiak, egy jelentősen megerősített Pécset győztek le tíz emberrel. Szombaton nagyon nehéz mérkőzésre számítok egy nagyon jó Honvéd ellen, akik a közelmúltban komoly találkozókat tudtak megnyerni" – tette hozzá a rutinos kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik