Kaposvár: büntetés a játékosoknak a Siófok elleni vereség után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.08. 09:01
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár másfél hete tíz emberrel szerzett három gólt, s nyert 3–2-re a Haladás ellen. Azóta azonban a Siófokkal is megmérkőzött a Rákóczi, s nagy meglepetésre 2–1-re kikapott, a szombathelyiek elleni meccs előtt pedig az Egerrel szemben maradt alul, ezért a játékosok büntetést kapnak a klubtól.

„Büntetést kapnak a játékosok, de a mértéke nem tartozik a közvéleményre – mondta határozottan Prukner László, a 12. helyen álló Rákóczi vezetőedzője a Nemzeti Sportnak. – A retorzió nem indulatból született. A labdarúgók tisztában voltak azzal, hogy az utóbbi három mérkőzésen mennyi pontot kellett szerezniük. Pontosabban kellett volna... Ugyanis az Egertől és a Siófoktól vereséget szenvedtünk, míg a Haladást ugyan legyőztük, de a srácok nem teljesítették a tervet.”Prukner László, a 12. helyen álló Rákóczi vezetőedzője a Nemzeti Sportnak. – A retorzió nem indulatból született. A labdarúgók tisztában voltak azzal, hogy az utóbbi három mérkőzésen mennyi pontot kellett szerezniük. Pontosabban kellett volna... Ugyanis az Egertől és a Siófoktól vereséget szenvedtünk, míg a Haladást ugyan legyőztük, de a srácok nem teljesítették a tervet.”

Információink szerint minimum hat pontot kellett volna összekaparnia a csapatnak, ebből ugye három lett, míg a büntetés mértékéről még nem döntöttek. Az edzőnek egyébként sincs egyszerű dolga, hiszen a sérülések miatt – Aaron Addo Dankwah, Bank István, Horváth Tamás, Bojan Pavlovics – kevés hadra fogható futballista áll rendelkezésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik