Tomiszlav Szivics szóban megegyezett a DVTK-val - hivatalos

Vágólapra másolva!
2013.05.28. 12:22
null
Szivics Paks után Diósgyőrben dolgozhat? (Fotó: Szabó Miklós)
Az NB I-ben szereplő DVTK az MVM Paks vezetőedzőjével, a szerb Tomiszlav Sziviccsel tárgyal – írja a boon.hu. A Nemzeti Sport Online információi szerint kedden megszületett a szóbeli egyezség is a kettő plusz egyéves szerződésről, így nagy az esély arra, hogy Szivics a 2013–14-es idényt már Diósgyőrben kezdi meg. Értesüléseinket később a DVTK hivatalos honlapja is megerősítette: a klub bejelentette, hogy létrejött a szóbeli megállapodás a szakemberrel.

 

SZAVAZÁS

A nyártól Tomiszlav Szivics veheti át a DVTK irányítását. Mit gondol a döntésről?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„A hír igaz, edzőnk engedélyt kért és kapott arra Haraszti Zsolt ügyvezetőtől, hogy a DVTK-val megbeszéléseket folytasson. Azonban Tomiszlav Szivics jelenleg a Paksi FC vezetőedzője, ennek szellemében végzi munkáját. Amennyiben ebben bármilyen változás áll be, arról tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot.” – mondta a Borsod Online-nak Zomborka Zoltán, a Paks PR-menedzsere.

A korábban Kecskeméten is szép sikereket megélt Szivics nemrég hosszabbította meg nyáron lejáró kontraktusát a tolnai csapattal.

„Tomiszlav Szivics vezetőedző szerződésében van egy olyan pont, amely szerint ha jobb ajánlatot kap, akkor leülünk tárgyalni a jövőről, de ha nem kap, akkor ezzel kapcsolatban nem kell egyeztetnünk, mert mi vele képzeljük el a folytatást" – fogalmazott a Nemzeti Sport Online-nak Haraszti Zsolt hétfőn.

MEGVAN A DIÓSGYŐRI LICENC

A DVTK megkapta az NB I-es induláshoz szükséges licencet, így a következő szezonban is a labdarúgó NB I-ben szerepelhet. Erről a diósgyőri klub hivatalos honlapja számolt be.

„A Fellebbviteli Licencadó Bizottság keddi ülésén a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft. esetében felülbírálta az elsőfokú döntést és megadta a sportszervezetnek az UEFA NB I-es licencet

A döntés értelmében a DVTK a következő idényben is indulhat – szabályos nevezése esetén – az OTP Bank Ligában” – áll a diósgyőri honlapon, a dvtk.eu-n megjelent közleményben.

Mint ismert, a Diósgyőr első ízben április 29-én nem kapott licencet, amikor az MLSZ illetékes bizottsága először adott ki NB I-es induláshoz szükséges jogot; aztán másodszorra is hiába kerestük a DVTK-t a listán. Akkor már csupán a piros-fehérek nem kaptak első fokon licencet az élvonalbeli és bentmaradó helyeken álló klubok közül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik