NB I: Rajczi szolidan, de ünnepelné gólját az Újpest ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.10. 12:35
Rajczi Péter, a Kecskeméti TE jelenlegi és az Újpest korábbi támadója különleges mérkőzésre készül a hétvégén, hiszen a két lila-fehér csapat néz szembe egymással az NB I 22. fordulójának vasárnapi játéknapján. Az Újpest színeiben a Kecskemét ellen háromszor is eredményes Rajczi visszafogott gólörömöt tervez egykori csapata ellen, persze ahhoz előbb túl kell járnia Balajcza Szabolcs, a fővárosiak hálóőrének eszén.

„Nyilván minden támadó szeretne gólt rúgni, így vagyok ezzel én is. Egy nagyon szolid gólöröm lesz, ha lesz, márpedig én nagyon bízom benne, hogy sor kerül rá. Balajcza Szabolcs és köztem érdekes kis párharc lehet, ugyanis annak idején, amikor még Kaposváron védett, én újpestiként betaláltam ellene, remélem, most is sikerülni fog” – nyilatkozott a télen szerződtetett támadó a KTE honlapjának.

„Ugyanazt érzem, mint amikor annak idején először játszottam nevelőegyesületem, a Kaposvár ellen. Hosszú időt töltöttem el Újpesten, úgyhogy biztosan érdekes mérkőzés lesz” – tekintett előre a vasárnapi találkozóra a Kecskemét színeiben bajnoki mérkőzésen eddig eredménytelen csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik