KTE: Végig stabilak voltunk, kezdünk összeszokni - Forró

Vágólapra másolva!
2013.03.14. 08:39
Forró Gyula, a labdarúgó NB I–ben szereplő KTE–Phoenix Mecano védője a csapat hivatalos honlapján beszélt a Kaposvári Rákóczi elleni vasárnapi győzelemről. A huszonnégy éves balhátvéd szerint csapata stabilan játszott a hétvégén, és már az új játékosok is beépültek a keretbe.

„Nagyon stabilak voltunk végig, sajnos kaptunk két olyan gólt, amely igazából elkerülhető lett volna. A pálya talajához is alkalmazkodni kellett, amit engedett, illetve amit megbeszéltünk, azt tartani tudtuk, ennek fényében mindenképpen jónak nevezném a produkciót. Az eredmény önmagáért beszél, ez a fontos. Jól működött az a taktika, amit gyakoroltunk, azt majd a jövő eldönti, kik ellen lehet ez még sikeres” – nyilatkozta a balhátvéd a kecskemetite.hu–nak.

Mint ismert, a bajnokság 19. fordulójában a KTE történelme során először tudta legyőzni idegenben a Kaposvárt (3–2).

„Kezdünk összeszokni, de ez már az edzőtábor óta folyamatosan alakul. Jót tett, hogy majdnem két hétig össze voltunk zárva. Az újak is egyre jobban beépülnek, mi is folyamatosan kiismerjük őket, úgyhogy jó irányba tartunk véleményem szerint.”

A KTE következő ellenfele a bajnokságban szombaton 16 órakor az éllovas Győri ETO lesz, amely húsz ponttal előzi meg a tizedik helyen álló kecskemétieket.

„Amit biztosan mondhatok, mindenki teljes erőbedobással készül, nem kell külön motiválni senkit. Kaposváron egy rossz sorozatot szakítottunk meg, most az a célunk, hogy a Győr ellen folytassuk a megkezdett utat. Minden támogatásra szükségünk lesz, főleg a szurkolókéra. Remélem, minél többen szeretnének a helyszínen buzdítani minket, egy ilyen kaliberű ellenfél ellen nagyon sokat számíthat ez nekünk” – zárta nyilatkozatát Forró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik