Eger: tárgyaltak Simon Antallal, de egyelőre nincs egyezség

Vágólapra másolva!
2013.03.05. 09:55
A labdarúgó NB I-ben kieső helyen álló Egri FC vezetői tárgyaltak a menesztett Simon Antallal, de továbbra sem sikerült megállapodni a szakemberrel távozása feltételeiről. Folytatás szerdán.

„Maradjunk annyiban, elvi síkon beszélgettünk, megegyezésről szó sincs – fogalmazott a Nemzeti Sportnak Simon Antal, az utolsó előtti helyen álló egriek korábbi vezetőedzője, akit szűk három hete menesztettek a Heves megyeiek kispadjáról. – Valóban volt egy beszélgetés az angol tulajdonos, John Marshall képviselőjével, Szokai Mártonnal, de konkrétumokról nem esett szó. Abban maradtunk, szerdán még egyszer leülünk beszélni, remélem, minél hamarabb pont kerül az ügy végére. Mindegyik félnek ez lenne a legkellemesebb."

Vagyis várni kell arra, hogy az új tréner, Mészáros Ferenc leüljön az egriek kispadjára. De hamarosan erre is sor kerülhet.

„Tudom, hogy egyeztettek a felek, bízom benne, mihamarabb sikerül megállapodniuk – fogalmazott a legutóbb a Zalaegerszegi TE-nél dolgozó Mészáros Ferenc. – Addig nem ülhetek le a kispadra, amíg nincs megegyezés, múlt hét pénteken is Tóth Dénes megbízott edző meccselt. Valóban nem egészséges ez a helyzet."

Egri szempontból az sem, hogy kilencpontos lemaradással kullognak a legrosszabb bennmaradó helyen álló Lombard Pápa után.

„Elismerem, kisebbfajta csoda lenne, ha a társaság megragadna az NB I-ben, de csodák vannak, csak hinni kell bennük – folytatta optimistán a szakember. – A múlt hét pénteki, Diósgyőr elleni mérkőzésen az első húsz-huszonöt percet kivéve egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet a csapat, ám sajnos így is egy nullás vereség lett a vége. Remélem, szombaton már leülhetek az egri kispadra, és onnan segíthetek az együttesnek!"

Minden segítség jól jön – pláne, ha a Videoton az ellenfél...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik