FTC: még nem dőlt el, hogy Emery Welshman jön-e

Vágólapra másolva!
2013.01.25. 15:13
Korábban már biztosnak tűnt, hogy a kanadai Emery Welshman tesztelésre érkezik a Ferencváros labdarúgócsapatához. Azóta azonban draftolta az amerikai profi ligában (MLS) szereplő Toronto, és úgy tudjuk, jelen pillanatban kérdéses, hogy a csatár elutazik-e a magyar együtteshez.

Emery Welshman az előzetes tervek szerint a marbellai edzőtáborban csatlakozott volna a Ferencvároshoz, de a csatárt idő közben draftolta az MLS-ben szereplő Toronto. Úgy tűnik, ez változtatott a korábbi elképzeléseken, a kanadai futballistát ugyanis a spanyolországi felkészülés során végül nem tesztelte a szakmai stáb.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Ricardo Moniz vezetőedző döntésén is múlik, hogy ezek után a támadó csatlakozik-e a kerethez, de ez a döntés még nem született meg.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Távozik/távozhat: Beliczky Gergő (Lombard Pápa), Busai Attila (?), Grúz Tamás (Szolnoki MÁV FC – kölcsönbe), Máté János (Siófok – kölcsönbe), Menyhárt Attila (Siófok)
Kiszemeltek: Júnior Fell (brazil, Metropolitano – Brazília, próbajáték), Fiola Attila (Paks), Leonardo (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Red Bull Salzburg – Ausztria), Emery Welshman (kanadai, szabadon igazolható), Milos Zseravica (szerb, OFK Beograd – Szerbia, próbajáték)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik