DVSC: Pölöskey célja, hogy megvesse a lábát a kezdőben

Vágólapra másolva!
2013.01.30. 12:15
Pölöskey Péternek jól indult a 2013-as év, hiszen a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva támadója eddigi két felkészülési mérkőzésén két gólt szerzett. A Loki támadója a dvsc.hu-nak elmondta: azon dolgozik, hogy bekerüljön a kezdőcsapatba.

„Szerintem egyre jobb erőnlétben és formában vagyunk – mondta Pölöskey Péter. – Nekem nagyon fontos, hogy ezúttal már a csapattal együtt kezdhettem a felkészülést, remélem, ez pozitívan hat a teljesítményemre.”Pölöskey Péter. – Nekem nagyon fontos, hogy ezúttal már a csapattal együtt kezdhettem a felkészülést, remélem, ez pozitívan hat a teljesítményemre.”

„Természetes volt, hogy az őszi szezonban nem kaptam annyi lehetőséget, hiszen később csatlakoztam a Loki keretéhez. Most azonban új év kezdődött, a beilleszkedéssel jó úton haladok, és remélem, egyre többet tudok együtt futballozni a többiekkel. Az biztos, hogy a tavasszal sem lesz könnyű dolgom, hiszen nem egyszerű ebben a csapatban kezdőként szerepelni. Csak tizenegy ember lehet egyszerre a pályán, de mindenki ezért dolgozik, hogy bekerüljön, és én sem vagyok ez alól kivétel” – tette hozzá a 24 éves csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik