DVSC: Nem vagyok az az ember, aki meghátrál - Kondás

Vágólapra másolva!
2012.12.18. 10:10
Kondás Elemér, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva vezetőedzője háromrészes interjúban értékelte az őszi szezont a haon.hu-n. Az utolsó részben a szakember elmondta, a negatív széria alatt sem gondolt arra, hogy feladja, és a tavasszal még akár a bajnoki cím megvédése sem elérhetetlen.

„Az elnök úrral folyamatosan kapcsolatban vagyunk és átbeszéljük a felmerülő problémákat. Tudtuk, miként vélekedik a csapat nehezebb időszakáról, éreztük, hogy él a bizalom irányunkban. Én gondoltam-e arra, hogy feladom? Nem vagyok az az ember, aki meghátrál: ha van kihívás, annak minél jobban meg kell felelni! Ha kikap a csapat, akkor az ember először magában keresi a hibát: mi az, amit jobban csinálhattam volna? Ám a személyes felelősség mellett voltak rajtunk kívülálló okai is a mélyrepülésnek, a gárda becsületes munkájához pedig nem férhet kétség, éppen ezért nem gondoltam arra, hogy feladom" – nyilatkozta Kondás a haon.hu-nak. A DVSC-Teva vezetőedzője hozzátette, lehetnek további változások a télen a keretben, egy góllövő csatárt mindenképpen szeretnének igazolni.haon.hu-nak. A DVSC-Teva vezetőedzője hozzátette, lehetnek további változások a télen a keretben, egy góllövő csatárt mindenképpen szeretnének igazolni.

„A bajnokságnak úgy vágunk neki, hogy a hátralévő tizenhárom meccsen a lehető legtöbb pontot szerezzük. A cél minden évben az, hogy nemzetközi kupaindulást érő helyen végezzünk, erre a bajnokságban és a Magyar Kupában is megvan a lehetőségünk. Sűrű a mezőny, két-három győzelem vagy vereség nagyon sok mindent megváltoztathat. Hiszünk benne, hogy jó teljesítményt tudunk nyújtani, és akkor esélyünk marad a bajnoki cím esetleges megvédésére, mert ha valaki nem hisz abban, amit csinál, akkor ne csinálja" – zárta szavait a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik