DVSC: „Masszív csapat a Szpari, de tovább kell jutnunk”

Vágólapra másolva!
2012.11.21. 08:31
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a gödörben lévő DVSC-Teva az NB II-es Nyíregyháza Spartacus vendége lesz. Kondás Elemér, a debreceniek vezetőedzője masszív csapatnak tartja az ellenfelet, de együttese célja nem is lehet más, mint a továbbjutás.

„Kétfordulós összecsapás lesz, mindenképpen az a célunk, hogy továbbjussunk – kezdte a Loki szakvezetője a dvsc.hu-nak adott nyilatkozatát. – A sorsolás után nem foglalkoztunk azzal, hogy a Nyíregyházát kaptuk, mert bárki is az ellenfél, nekünk csak az lehet a célunk, hogy a következő körbe lépjünk. Az persze mindenképpen előnyös, hogy nem kell messzire utaznunk, hiszen legutóbb Szentlőrincen kellett pályára lépnünk, ami nincs éppen közel. Arról nem is beszélve, hogy a hét végén menni kell Győrbe, tehát két hosszú út pár napon belül nem igazán lett volna kedvező számunkra. Ami a Nyíregyházát illeti, masszív csapat, mindenképpen figyelni, koncentrálni kell a mérkőzésen. Láttam ellenfelünket játszani, több olyan labdarúgója van, aki korábban az NB I-ben futballozott, úgyhogy nagyon résen kell lennünk, de ahogy már mondtam, az a cél, hogy a két mérkőzésen kiharcoljuk a továbbjutást.”dvsc.hu-nak adott nyilatkozatát. – A sorsolás után nem foglalkoztunk azzal, hogy a Nyíregyházát kaptuk, mert bárki is az ellenfél, nekünk csak az lehet a célunk, hogy a következő körbe lépjünk. Az persze mindenképpen előnyös, hogy nem kell messzire utaznunk, hiszen legutóbb Szentlőrincen kellett pályára lépnünk, ami nincs éppen közel. Arról nem is beszélve, hogy a hét végén menni kell Győrbe, tehát két hosszú út pár napon belül nem igazán lett volna kedvező számunkra. Ami a Nyíregyházát illeti, masszív csapat, mindenképpen figyelni, koncentrálni kell a mérkőzésen. Láttam ellenfelünket játszani, több olyan labdarúgója van, aki korábban az NB I-ben futballozott, úgyhogy nagyon résen kell lennünk, de ahogy már mondtam, az a cél, hogy a két mérkőzésen kiharcoljuk a továbbjutást.”

Ahogy arról már tegnap beszámoltunk, Szakály Péter, Korhut Mihály, Nagy Zoltán és Mészáros Norbert is felépült sérüléséből, de közülük vélhetően csak Szakály lép pályára a nyíregyházi összecsapáson. Ibrahima Sidibe bokasérülést szenvedett, így ő néhány napot pihen, míg Kulcsár Tamás csak hétfőn kezd el a csapattal dolgozni.

A Nyíregyháza–DVSC-Teva mérkőzés ma 17.30-kor kezdődik. A visszavágót jövő héten rendezik Debrecenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik