Haladás: Andorka felépült, játszana a PMFC ellen

Vágólapra másolva!
2012.10.24. 18:14
Az élvonalbeli Haladás labdarúgócsapatának nyáron igazolt csatára, Andorka Péter felépült kisebb sérüléséből, és hétvégén már játszana a PMFC elleni bajnokin.

„Meghúzódott a combhajlítóizmom, ezért nem álltam Artner Tamás rendelkezésére. Az elmúlt hétvégéig külön edzettem a társaktól, egyénileg mozogtam, kicsit visszafogottabban. Tegnap már teljes értékű edzésmunkát tudtam végezni. Minden feladatban részt vettem, nem is éreztem fájdalmat. Úgy néz ki, hogy talán rendbe jöttem, és a hétvégén már pályára tudok lépni a Pécs ellen" – nyilatkozta a Haladás csatára, Andorka Péter a haladasfc.nyugat.hu-nak.

„Szerintem mindkét gárdáról elmondható, hogy jobb csapat annál, mint amennyi pontot gyűjtött eddig a szezonban. A Pécs kerete a legutóbbihoz képest nagyon kicserélődött a nyáron. Jó nevű játékosokat igazoltak a baranyaiak, mégis akadozik náluk a gépezet. Nálunk pedig, úgy érzem, hogy a játékkal nincsen gond, csak sajnos az eredmények maradtak el. Mindenképpen azt várom, hogy javítunk a hétvégén, és bízom benne, hogy nyerni fogunk" – nézett a mérkőzés elé a 28 éves támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik