Ligakupa: A 2. félidőben fokoztuk a tempót - Kondás

Vágólapra másolva!
2012.09.10. 11:10
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó Ligakupa csoportkörének második fordulójában a DVSC-Teva hazai pályán 5–2-re legyőzte a DVTK-t. A találkozó után Kondás Elemér, a debreceniek vezetőedzője klubja hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n értékelt.

„Az első félidőt nem akarom igazán elemezni, mert nem tetszett, amit láttam. Keveset futottunk, nem volt elég beindulás a csatársorban, a középpályán kevés volt a mozgás, míg ellenfelünk lelkesen, agresszíven próbált futballozni. A félidőben felhívtuk a játékosok figyelmét, hogy sokkal több futásra van szükség, a cserék is besegítettek, lendületesebbek lettünk. Ekkor már tetszett a játékunk, és akár lehetett volna két számjegyű is a vége, de nem vagyunk telhetetlenek" fogalmazott Kondás Elemér." fogalmazott Kondás Elemér.

A szakember a két új igazolásról, Varga Róbertről és Czvitkovics Péterről is szót ejtett.

„Varga Róbert Egerben már szerepet kapott, akkor balhátvédként kifejezetten jól futballozott. A Diósgyőr ellen középső védő volt, akadt egy-két hibája, de a hibákban mindig része van másoknak is, mert ha nem tud passzolni, muszáj elrugdosni a labdát. Czvitkovics Petin látszik, hogy hiányzik neki a játék, de voltak nagyon jó meglátásai, megoldásai. Játékra van szüksége, és rendben lesz" – nyilatkozta Kondás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik