DVSC: Verpecz védekező Honvédra számít

Vágólapra másolva!
2012.09.14. 17:45
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva kapusa, Verpecz István reméli, hogy ő állhat majd a kapuban a Budapest Honvéd elleni vasárnapi bajnokin. Mindenképp győzelmet és betonbiztos védekezést vár a fővárosi ellenféltől.

„Hogy személy szerint mit várok a kispestiek ellen? Először is szeretnék én állni kapuban, a szakmai stáb persze majd eldönti, kivel kezdődjön a Loki összeállítása. Ha rám esik a választás, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy megóvjam a kapumat a góltól. Nyilván, az első egy-két labdaérintés mindig nagyon sokat számít, meghatározhatja egy kapus teljesítményét, de azt mondom: legyen kevés dolgom, uraljuk mi a mérkőzést és szerezzünk három pontot" – nyilatkozta Verpecz István a haon.hu oldalának.haon.hu oldalának.

„Sajnos, Mészáros Norbert sérülése nem jött rendbe, ez mindenképpen nagy veszteség, hiszen rutinos, válogatott labdarúgóról van szó. De vannak még a keretünkben kitűnő védők, a szakvezetők biztosan megtalálják Mészáros megfelelő helyettesét. A hátvéd gyorsasága mindenesetre hiányozhat majd, mert a Honvéd véleményem szerint sebes kontrákra rendezkedik be, amelyeket betonbiztos védekezésből igyekszik majd vezetni. Mivel olasz edző irányítja az ellenfelet, a stabil hátsó alakzat megszervezése az alap a Honvédnál" – tette hozzá a 25 éves kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik