DVSC: Sok a sérültünk, de nyernünk kell - Kondás

Vágólapra másolva!
2012.09.16. 08:25
A labdarúgó NB I 7. fordulójának záró mérkőzésén a DVSC-Teva a Budapest Honvédot fogadja. A találkozó előtt Kondás Elemér, a debreceniek vezetőedzője nyilatkozott várakozásairól klubja hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n.

„Masszív, szervezett csapat a Honvéd – kezdte a Loki trénere. – Hatékonyak is, hiszen a mérkőzéseik nagy részét megnyerték, tehát mindenképpen nehéz mérkőzésre számítok, már csak azért is, mert elég sok a sérültünk, de a célunk nem lehet más, mint hazai pályán nyerni. Az első gól mindig nagy rendező, amelyik csapat rúgja vagy kapja, nagy változást kell, hogy eredményezzen. Szeretnénk az első perctől kezdve úgy futballozni vasárnap, hogy meg tudjuk nyerni a meccset, mert minden pontra szükségünk van."

A szakvezető kisebb sérüléssel bajlódó játékosairól is szót ejtett.

„Varga József kedden a válogatottban játszott, ezért a szerda regenerációs nap volt a számára, de pénteken is még egy kicsit fáradtnak érezte magát, ezért könnyített edzést végzett. Szombaton már a csapattal mozgott, szerencsére van annyi idő, hogy kipihenje magát, feltöltődjön. Nagy valószínűséggel pályára tud lépni vasárnap. Ugyanez sajnos nem mondható el Mészáros Norbertről, Rezes Lászlóról és Czvitkovics Péterről, mindhárman sérüléssel bajlódnak, de vannak játékosok, akik tudják pótolni őket. Akik éppen lehetőséget kapnak,meg kell mutatniuk, hogy ők is hasznos tagjai a DVSC-nek. Azért vannak itt, mert úgy ítéltük meg, hogy jó labdarúgók, és tudnak segíteni a csapatnak" – zárta gondolatait Kondás.

A DVSC-Teva–Budapest Honvéd mérkőzés vasárnap 18.30-kor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik