DVSC: Czvitkovics vádlisérülést szenvedett

Vágólapra másolva!
2012.09.20. 11:03
Mikroszakadást szenvedett a vádlijában Czvitkovics Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása, így néhány nap kényszerpihenő vár rá. Jó hír ugyanakkor a debreceni szurkolóknak, hogy Mészáros Norbert és Rezes László már a csapattal dolgozhat – számol be róla a dvsc.hu.

Czvitkovics Péterre pár napos kényszerpihenő vár, ugyanis vádlisérülést szenvedett. A 29 esztendős középpályás a két nappal ezelőtti edzésen érzett szúró fájdalmat a vádlijában, ezt követően MRI-vizsgálaton vett részt, amelyen mikroszakadást diagnosztizáltak az orvosok. Egy hétig teljes pihenőt írtak elő számára, közben kezelésekre jár, és csak felsőtestre dolgozhat.

A bokaszalag-szakadást szenvedő Máté Péter az edzőtermet látogatja, Roguy Méyé két hét múlva csatalakozhat a csapathoz, míg Yannick Mbengono lábából holnap veszik ki a varratot, ezt követően elkezdheti a különmunkát.

Mint ismert, Nenad Novakovicsot hétfőnmegműtik, míg Farkas Balázs gyógytornára jár, jövő héten kezdheti el a rehabilitációs edzéseket. Selim Bouadlát Franciaországban kezelik, jövő héten tér vissza Debrecenbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik