DVSC: Vargának nem segít, hogy a válogatottban jobbhátvéd - Filipovics

Vágólapra másolva!
2012.08.18. 14:54
A DVSC-Teva játékosa, Varga József továbbra sem tett le arról, hogy még a nyáron külföldre szerződik, de menedzsere, Filipovics Vladan szerint nem könnyíti meg az átigazolást, hogy a válogatottban jobbhátvédként számít rá Egervári Sándor szövetségi kapitány. A menedzser szerint Varga a válogatottnak is nagyobb hasznára lehetne középpályásként.

„Továbbra is dolgozom azon, hogy Varga József már ezen a nyáron külföldre szerződhessen. A héten is voltak itt megfigyelők miatta a válogatott Izrael elleni meccsén, de nem segíti az ügyét, hogy a nemzeti csapatban jobbhátvédként szerepel” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Debrecenben védekező középpályást játszó futballista menedzsere, Filipovics Vladan.Filipovics Vladan.

„Jobbhátvédként is képes jó teljesítményre, ám nem az az igazi posztja, és a megfigyelőket is meglepte, hogy a védelembe került. Márpedig egy olyan vevő, aki kész kifizetni a kivásárlási árát, nemcsak a klubjában nyújtott teljesítményére kíváncsi, hanem arra is, hogy a válogatottban mire képes. Ez azonban nem derül ki teljesen, ha nem a saját posztján futballozik, és véleményem szerint a válogatottnak is nagyobb segítségére lenne középpályásként” – fogalmazott a menedzser.

Filipovics hozzátette, a képességei alapján bármelyik európai topligában el tudná képzelni Vargát, és az említett nehézség ellenére bízik benne, hogy még az augusztus 31-i átigazolási határidő előtt sikerül neki külföldön megfelelő csapatot találni, mert ez szolgálná a fejlődését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik