Lombard FC: Bene szerint nem lesz nagy földindulás a csapatnál

Vágólapra másolva!
2011.10.28. 19:13
Mint ismeretes, a napokban Bene Ferenc váltotta a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard FC kispadján Véber Györgyöt. A fiatal edzővel a vidi.hu készített interjút.

„Abszolút váratlanul ért a felkérés, bár tizenegy éve vagyok a pályán, voltam NB II-ben vezetőedző, NB I-ben pályaedző, most pedig az utánpótlás válogatottnál dolgoztam – mondta a szakember. – Egy profi edző álma Magyarországon az NB I, nagy megtiszteltetés, hogy számítanak rám Pápán. Persze van bennem drukk, nem tarthatom magam rutinosnak, a legfiatalabb vezetőedző leszek az élvonalban... De tisztában vagyok a képességeimmel, megfelelő alázattal, nullától huszonnégy óráig dolgozva szeretnék sikeres lenni a csapatommal. Csak a munkában hiszek, ha belülről megismerem a pápai állományt majd kialakulhat egy kép, ami jellemez minket játékban, addig viszont dolgozni kell. A Videoton elleni meccsig egyetlen közös edzésünk lesz, nagy földindulás biztos nem lesz a csapatnál, de talán nem is kell. Jó munkát végzett az elődöm, minőségi a keret, a kisebb hullámvölgyből kell kijönnünk, akár rövid távon egyenesbe kerülhetünk."

Ifjabbik Bene Ferenc kitért legendás édesapjára is.

„Édesapám emlékét méltóképpen képviselem, az ő erkölcsi mércéje szerint élek. Halála óta minden nap gondolok rá, itt van a szívemben. Edzőként azonban függetlenítettem magam mindenkitől, amit elértem és elérek, azt magamnak köszönhetem. Próbálok ezzel is méltónak bizonyulni hozzá."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik