Haladás: „Aczélnak van másik ajánlata, de vele képzeljük el a jövőt”

Vágólapra másolva!
2011.05.09. 13:52
A Haladás labdarúgócsapatában többségi tulajdonosnak számító szombathelyi önkormányzat részéről Marton Zsolt alpolgármester elmondta, Aczél Zoltán vezetőedzővel képzelik el a jövőt, de a szakembert más klub is megkereste.

„Aczél Zoli – a szakmai stábbal egyetemben – az elmúlt időszakban óriásit teljesített a csapattal, ezért minden tiszteletem az övék" – kezdte a vasnepe.hu-nak adott nyilatkozatát Marton Zsolt, Szombathely alpolgármestere. vasnepe.hu-nak adott nyilatkozatát Marton Zsolt, Szombathely alpolgármestere.

„Éppen emiatt pár hónappal ezelőtt kezdeményeztem, hogy a jövő évi bajnokság végéig hosszabbítsuk meg szerződését – ezt akkor meg is tettük. Aczélnak tehát 2012 nyaráig élőkontraktusa van a Haladással. Ugyanakkor úgy tartottam korrektnek – és Zoli is így gondolta –, hogy a mostani bajnokságvégén leülünk, átbeszéljük a jövőt, elbeszélgetünk a folytatásról, tárgyalunk a feltételekről" – fogalmazott a politikus.

„Úgy érzem, azért, amit eddig a csapatért tett, megérdemli, hogy megkérdezzük a szándékairól. Pánikra tehát semmi ok, látom, hogy a szakmai stábot jelenlegkizárólag a csapat bentmaradása foglalkoztatja, így nem szerencsés, ha bármi is elvonja a figyelmüket a munkáról. Ami pedig a jövőt illeti: remélem, hogy Aczél Zoli a következő szezonban is a Haladás edzője lesz, persze erőltetni semmit sem lehet. Egy biztos: nem keresünk új edzőt, Aczéllal képzeljük el a folytatást, ő egyébként nem jelezte felém, hogy más klubtóllenne ajánlata" – tette hozzá Marton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik