Győri ETO: jó formája visszarepítheti Ahjuperát a zöld-fehérekhez

Vágólapra másolva!
2011.05.03. 11:54
Klement Tibor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO ügyvezetője kijelentette: noha az Újpest jelezte vételi szándékát, nem zárható ki, hogy a lila-fehéreknek kölcsönadott Jarmo Ahjupera a nyártól újra Győrben folytatja a pályafutását.

„Ahjuperát idén június 30-ig adtuk kölcsön az Újpestnek azzal, hogy amennyiben 2011 nyarán értékesíteni akarjuk a játékjogát, a liláknak elővásárlási joguk lesz. Árat nem határoztunk meg – idézi a győriek hivatalos honlapja Klement Tibort. – Kovács Zoltán, az Újpest klubigazgatója már jelezte is a vételi szándékukat. Ahjuperát 2013. június 30-ig érvényes szerződés köti hozzánk, és ha az ETO szakmai stábja úgy ítéli meg, akkor a nyártól számítunk a játékára."

Az észt csatár 2009 telén szerződött a Győri ETO-ba, s az év márciusában a Videoton elleni Ligakupa-mérkőzésen kettős lábtörést szenvedett. A csatár felépülése hosszú időt vett igénybe. A több játéklehetőség reményében az ETO 2011 tavaszára kölcsönadta őt az Újpestnek, ahol remekel, 10 bajnoki mérkőzésen 6 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik