NB I: Mészöly szerint az Újpesté a legjobb tábor az országban

Vágólapra másolva!
2011.04.30. 11:44
Bár az Újpest korábbi játékosa, a már vezetőedzőként dolgozó Véber György eltiltás miatt nem ülhet le a Pápa kispadjára a két csapat mai találkozóján, ettől függetlenül presztízsmeccsre van kilátás – ezt sugallja a két tréner nyilatkozata is, ugyanis a döntetlennel egyikük sem lenne elégedett.  

A közönségünk újra bizonyította, hogy a legjobb az országban, és elérte, hogy futballistáink nagyon szeretnek hazai pályán játszani, mivel a szurkolók nehéz helyzetben sem fordultak el tőlünk egy percre sem. A Lombard ellen azzal a szemlélettel és azzal a felfogással kell pályára lépnünk, ahogy azt tettük a Zalaegerszeg és a Haladás ellen, és akkor hazai pályán behúzhatjuk a meccset. A csapat megkönnyebbült, sokkal felszabadultabban jönnek az edzésekre a játékosok, ez a két győzelem hangulatilag nagyon sokat jelentett nekik" – idézi az Újpest vezetőedzőjét, Mészöly Gézát a Lombard Pápa hivatalos honlapja.A közönségünk újra bizonyította, hogy a legjobb az országban, és elérte, hogy futballistáink nagyon szeretnek hazai pályán játszani, mivel a szurkolók nehéz helyzetben sem fordultak el tőlünk egy percre sem. A Lombard ellen azzal a szemlélettel és azzal a felfogással kell pályára lépnünk, ahogy azt tettük a Zalaegerszeg és a Haladás ellen, és akkor hazai pályán behúzhatjuk a meccset. A csapat megkönnyebbült, sokkal felszabadultabban jönnek az edzésekre a játékosok, ez a két győzelem hangulatilag nagyon sokat jelentett nekik" – idézi az Újpest vezetőedzőjét, Mészöly Gézát a Lombard Pápa hivatalos honlapja.

A pápaiakat a mai fővárosi találkozón eltiltása miatt a kispad helyett a lelátóról irányító Véber György nem győzte hangsúlyozni a három pont fontosságát.

Meccsek előtt nem szoktam ilyet mondani, de most mindenáron azt sugallom a csapatnak, hogy győzni kell, győzni kell, győzni kell. A Győr elleni mérkőzés nagyon jól sikerült három nappal a fehérvári találkozó után. Ha Újpesten győznénk, akkor nagyon rendben lenne a történet számunkra az utolsó négy meccsre. Ha nem kapunk ki, akkor magunk mögött tartanánk a lila-fehéreket, ami óriási lökés lenne a hajrára. Pontszám tekintetében már nagyon jól teljesítünk, ám nem akarunk ennyivel megelégedni. Nagyon jó meccsre számítok, mert újra lendületbe jött az Újpest, de tartom annyira a csapatomat, hogy ha a saját futballját játssza, akkor idegenben is képes lehet egy nagyon szép eredményre" – nyilatkozta a szakvezető.

A szombati mérkőzések beharangozóját itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik