ZTE: A kupában a szerencse is fontos tényezőnek számít - Csank

Vágólapra másolva!
2011.03.04. 10:03
A labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE vezetőedzője, Csank János a Magyar Kupa negyeddöntőjének párosításáról beszélt a Zalai Hírlapnak adott interjúban, amelyben elmondta, a szerencse fontos tényezőnek számít. Mint ismeretes, a zalai csapat az MK negyeddöntő tegnapi sorsolásán az MTK-t kapta ellenfélül.

„A kupában a szerencse is tényezőnek számít, éppen a sorsoláskor, de egyelőre még nem foglalkozom ezzel a párharccal. Most a szombati, Pápa elleni bajnoki találkozó köti le a figyelmünket, de persze később az MTK ellen teljes mellszélességgel harcolunk majd a továbbjutásért" – fogalmazott Csank János, akinek legénysége jövő héten kedden az MTK otthonába látogat a Magyar Kupa negyeddöntőjében.

Vlaszák Géza, a zalaegerszegi csapat kapusa örül, hogy már a jövő héten folytatódnak az MK küzdelmei, mivel úgy véli, ezáltal könnyebb formába lendülni.

„Talán nem is baj, hogy már a jövő héten pályára kell lépni a Magyar Kupa újabb körében, mert jobb, ha egyből ilyen sok mérkőzést játszunk. Sokkal könnyebb így formába lendülni, attól függetlenül persze, hogy a pályaviszonyok jelenleg valóban nem nevezhetők ideálisnak" – nyilatkozta Vlaszák Géza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik