FTC: Napokon belül történhetnek változások a keretben - Prukner

Vágólapra másolva!
2011.01.06. 14:11
A Ferencváros labdarúgócsapata hétfőn kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra. A csapat szakmai igazgatója, Prukner László a felkészülésről és a keretet érintő lehetséges változásokról is nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának. 

„Hétfőn pszichológiai teszttel kezdünk, azt követően napi két edzéssel készülünk a tavaszi szezonra – nyilatkozta az ftc.hu-nak Prukner László szakmai igazgató. – A kezdésre befut az összes légiósunk, így teljes létszámmal láthatunk neki a munkának. Egyelőre nincsenek újabb távozók és érkezők sem, az elkövetkező napokban azonban történhetnek változások a keretben.″ ftc.hu-nak Prukner László szakmai igazgató. – A kezdésre befut az összes légiósunk, így teljes létszámmal láthatunk neki a munkának. Egyelőre nincsenek újabb távozók és érkezők sem, az elkövetkező napokban azonban történhetnek változások a keretben.″

„Január tizenötödikén Szegeden játszunk a teremtornán, erre azonban külön nem készülünk. Ezt követően egy hétig valószínűleg Szovátán folytatjuk a felkészülést. Ha továbbjutunk a szegedi teremtorna csoportköréből, úgy harmincadikán Debrecenben van jelenésünk a döntőben, amennyiben nem, úgy szeretnénk edzőmeccsen pályára lépni. Februárra tervbe van véve még egy edzőtábor, olyan helyre utaznánk, ahol megfelelő erősségű ellenfelekkel tudunk játszani" – tette hozzá a felkészüléssel kapcsolatban Prukner.

A szakember nem említette, de Brazíliában már tényként kezelik, hogy Adriano hazatér, a zöld-fehérek kölcsönadják a negyedosztályú Oestének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik