Juan Sebastián Verón öccse a Fradiba kerülhet

Vágólapra másolva!
2010.08.26. 19:55
null
Remélhetőleg a „kisöcs" sokat tanult Veróntól – Messinek erre már nincs szüksége (Fotó: Action Images)<br />
Az ftc.hu t&aacute;j&eacute;koztat&aacute;sa szerint Juan Sebasti&aacute;n Ver&oacute;n &ouml;ccse, Iani Martin Ver&oacute;n a Ferencv&aacute;rosban folytathatja p&aacute;lyafut&aacute;s&aacute;t, miut&aacute;n az argentin futballista előrehaladott t&aacute;rgyal&aacute;sokat folytat a z&ouml;ld-feh&eacute;r csapattal.

Iani Martin Verón és Hector Gabriel Morales rövid időn belül a Ferencvároshoz kerülhet kölcsönbe – írja a Ferencváros hivatalos honlapja. Előbbi név ismert lehet a futballrajongóknak, ő ugyanis a 70-szeres argentin válogatott, Juan Sebastián Verón öccse.

Verón bátyjához hasonlóan középpályás poszton bevethető, 24 éves, míg utóbbi 21 éves, és csatárként számíthat rá a szakvezetőség. Kettejük érkezésével a zöld-fehérek támadóalakzata erősödne.

A két labdarúgóval az ftc.hu megfogalmazása szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat a klub. Ez nagy valószínűség szerint azt jelenti, hogy hamarosan mindkét játékos aláír.

A két argentin futballista – akik az Estudiantes, a Sheffield United, valamint a Ferencváros közti háromoldalú együttműködésnek köszönhetően érkezhetnek az Üllői útra – kölcsönbe szerződne a Ferencvároshoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik