Ferencváros: Tóth Bence Temesvárra szerződhet - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2010.07.21. 08:47
Több romániai forrás is arról számol be, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának középpályása, Tóth Bence a román élvonalbeli Politehnica Timisoara csapatában folytathatja pályafutását. A Ferencváros és a játékos menedzsere nem tud a román gárda érdeklődéséről.

A www.e-timisoara.info internetes oldal beszámolója szerint a temesvári klub elnöke, Marian Iancu bejelentette, hamarosan szerződtetnek egy 20 éves balszélsőt, akire egy felkészülési mérkőzés alkalmával figyeltek fel.

A hírek szerint a szóban forgó játékos Tóth Bence (holnap ünnepli 21. születésnapját), aki a Politehnica Timisoara–Ferencváros (2–1) mérkőzésen győzte meg a román vezetőket.

Korábban egy 20 éves marokkói származású középpályást is szóba hoztak a temesvári klubbal, de az ő szerződtetését Iancu elnök tagadta.

A játékos ügyeit intéző Stars and Friends menedzseriroda részéről Vörösbaranyi József elmondta, nem tud a román csapat érdeklődéséről, de ha valóban szerződtetni szeretnék Tóth Bencét, akkor a Ferencvárossal is meg kell állapodniuk, hiszen az U20-as vb-bronzérmes középpályás a közelmúltban hosszabbított a csapattal, így még hároméves szerződés köti a Fradihoz.

A Ferencváros kommunikációs igazgatója, Féderer Andrea kérdésünkre közölte, nem tud arról, hogy a román klub kapcsolatba lépett volna a Ferencváros vezetőivel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik