Újpest: Varga Roland sokkal jobb teljesítményt vár magától

Vágólapra másolva!
2010.06.30. 20:27
Egyelőre nem tudni, hogy továbbra is Újpesten folytatja-e pályafutását Varga Roland. A 20 éves támadót a tavasszal az olasz másodosztályú Brescia adta kölcsön a „liláknak", akik már felvették a kapcsolatot a játékos menedzserével és az olasz egyesülettel is a kölcsönadás meghosszabbítása ügyében. Egy biztos: ha Varga marad, sokkal jobban szeretne teljesíteni, mint tette azt tavasszal.

A támadó a lila-fehérek hivatalos honlapjának, az ujpestfc.hu-nak adott interjút.

„Tegnap beszélt a menedzserem a bresciai vezetőkkel, akik pár nap gondolkodási időt kértek. Az biztos, hogy kölcsön szeretnének adni, de még nem döntötték el, hogy Olaszországban tartanak, vagy megengedik, hogy a következő szezont is itt töltsem. Én már jeleztem nekik, hogy szeretnék Újpesten maradni, mert jól érzem itt magam" – adott betekintést a tárgyalások alakulásába Varga Roland, aki a következő szezonban jobb teljesítményt vár magától.

„Megmondom őszintén, nem vagyok elégedett, mert hiába kaptam meg a lehetőséget, nem tudtam úgy teljesíteni, ahogyan azt elvárom magamtól. Sokkal többre vagyok képes, mint amit tavasszal mutattam" – jelentette ki az U20-as világbajnoki bronzérmes tehetség, aki elmondta, a jövő héten mindenképpen elutazik a „lilákkal" a bükfürdői edzőtáborba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik