Újpest: a háromgólos Vasziljevics szerint jogos volt az első tizenegyes

Vágólapra másolva!
2010.05.10. 15:40
Dusan Vasziljevics, az Újpest labdarúgócsapatának játékosa úgy véli, jogos volt a sokak által vitatott első tizenegyes, amelyből csapata szépített, és amelynél emberelőnybe is került az MTK elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen – idézi a klub honlapja a szerb légióst.

„A tizenegyes abszolút jogos volt, mert Szabó Ádám kézzel és lábbal is akadályozott abban, hogy elérjem a labdát. A kiállítás volt a mérkőzés fordulópontja, annak ellenére, hogy kettő egy után négy egyre is vezetett az MTK. Mi azonban egy pillanatig sem adtuk fel, és megmutattuk, hogy ekkora hátrányból sem lehetetlen felállni" – nyilatkozta az 5–4-es újpesti győzelemmel végződő mérkőzésen két büntetőt értékesítő Vasziljevics az ujpestfc.hu-nak.ujpestfc.hu-nak.

Az élete első mesterhármasát jegyző játékos hozzátette: háromgólos hátránynál is hitt abban, hogy nyerhetnek, mert emberelőnyben játszva beszorították az MTK-t, és sorra alakították ki a helyzeteket.

„Nagyon örülök, hogy sikerült nyernünk, mert így továbbra is versenyben vagyunk a harmadik helyért, kihasználtuk a ZTE botlását" – mondta a negyedik helyre előre lépő újpestiek játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik