Soproni Liga: Ezt a forgatókönyvet nem edző csinálta - Szentes

Vágólapra másolva!
2010.05.22. 17:16
Feldúltan értékelte a Zalaegerszeg 4–3-as győzelmével véget érő mérkőzést Szentes Lázár, a Nyíregyháza vezetőedzője. A vendégek hiába vezettek két góllal, végül pont nélkül kellett távozniuk a zalai megyeszékhelyről.

„Az őszi gyengébb szereplésünk miatt estünk ki az élvonalból, de az egész szezonra jellemző volt a mai mérkőzés – nyilatkozta a mérkőzést közvetítő Sport TV-nek Szentes Lázár, a Nyíregyháza érezhetően feldúlt vezetőedzője. – Nem a szezonból, hanem a mai mérkőzésből van elegem, mert ezt a forgatókönyvet nem edző csinálta."Szentes Lázár, a Nyíregyháza érezhetően feldúlt vezetőedzője. – Nem a szezonból, hanem a mai mérkőzésből van elegem, mert ezt a forgatókönyvet nem edző csinálta."

„Gyűlölöm ezt a szót, ne is használjuk" – válaszolt Szentes a riporter azon kérdésére, hogy meg tudja-e tippelni, mi vagy ki állhatott a furcsa forgatókönyv kialakulásának hátterében.

„Olyan gólokat kaptunk, amilyeneket nem illik, de az első félidőben frissen, lendületesen játszott a Nyíregyháza. Később csak az volt a kérdés, hogy mikor szépítünk. Amikor ez sikerült, már lehetett érezni, hogy az történik, amit mi akarunk" – értékelte a mérkőzést Csank János, a Zalaegerszeg vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik