MLSZ: Gaál Gyöngyi vezeti a női Bajnokok Ligája-elődöntőt

MLSZ MLSZMLSZ MLSZ
Vágólapra másolva!
2010.04.14. 12:47
Címkék
A következő időszakban jelentős kihívások várnak a nemzetközi keretbe sorolt női játékvezetőinkre: Gaál Gyöngyi BL-elődöntőben, Kulcsár Katalin U19-es, Hima Andrea pedig U17-es Eb-fináléban kapott feladatot. A férfiak részére is érkeztek megbízások, Kassai Viktor Tunéziában vezet kupaelődöntőt, míg Viszokai László az U17-es Eb-finálén lát el asszisztensi feladatokat.

A most először megrendezésre kerülő női Bajnokok Ligája egyik elődöntőjének május 18-i visszavágóját – melyet a Potsdam és a Duisburg vív – Gaál Gyöngyi vezeti, segítői Makkosné Petz Brigitta, Hima Andrea és Urbán Eszter lesznek. Mivel a két német csapat első találkozóján Duisburgban a hazaiak 1–0-ra nyertek, kiélezett mérkőzés várható a döntőbe jutásért. A magyar él-játékvezetőnő a közelmúltban két Ligakupa-, és két NB II-es mérkőzéssel készült az elődöntőre.

Az Európa-liga április 22-i Hamburg–Fulham elődöntő játékvezető-ellenőrének az UEFA Vágner Lászlót jelölte, aki egyébként az elmúlt évben is az UEFA-kupa-elődöntő ellenőre volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik