Az idény meccsét játszhatja az Újpest és a DVSC a Szusza-stadionban

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2009.03.20. 10:05
Péntek este az aranyérem sorsáról is döntő rangadóra kerül sor a Szusza Ferenc Stadionban: az Újpest a Debrecennel csap össze. A tavaszi idény legnagyobb érdeklődésre számot tartó találkozója előtt Herczeg András, a DVSC klubmenedzsere úgy véli, az egyéni teljesítmények dönthetik el a mérkőzést.
Nagy küzdelem várható a ma esti rangadón
Fotó: Szolnoki László (archív)
Nagy küzdelem várható a ma esti rangadón
Nagy küzdelem várható a ma esti rangadón
Fotó: Szolnoki László (archív)
Nagy küzdelem várható a ma esti rangadón

A Soproni Liga 20. fordulójának péntek esti mérkőzésén igazi csúcsrangadóra kerül sor: az éllovas Debrecen az Újpesttel csap össze. A mérkőzés a bajnoki cím sorsáról is dönthet, és ebben a két csapat vezetője is egyetért.

Szentes Lázár, az Újpest vezetőedzője úgy véli, a mai találkozó döntő szerepet játszhat majd a végelszámolásban, és a liláknak mindenképpen nyerniük kell.

„Döntő szerepet játszik a pénteki eredmény abban, hogy melyik csapat lesz az aranyérmes – mondta Szentes Lázár a Nemzeti Sportnak. – Nekünk győznünk kell. Már a döntetlen is a Debrecennek jó, hiszen van egy elmaradt meccse.”

Herczeg András, a Loki klubmenedzsere is tisztában van azzal, hogy csapata kedvezőbb helyzetben van, és úgy véli, az egyéniségek dönthetik el az összecsapást.

„Nagyon fontos meccset játszunk az Újpest otthonában, amely sorsdöntő is lehet – mondta Herczeg András a Nemzeti Sportnak. – Ám nekünk a Megyeri úti fellépés után tizenkét mérkőzésünk lesz a bajnokságban, így – bármi is legyen a végeredmény, – többesélyes marad az első helyért folyó harc.”

„A bajnokságban eddig mindkét csapat hibátlanul teljesített a tavasszal, pedig nekünk és az Újpestnek sem voltak könnyű meccsei – tette hozzá a szakember. – Ellenfelünknél és nálunk is minden csapatrészben található meghatározó játékos, az dönthet a rangadón, hogy a vezéregyéniségek közül kik tudnak váratlan, kreatív dologgal kirukkolni.”

Az este 19 órakor kezdődő találkozóról élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik