A Nyíregyháza elleni rangadón már új edző irányíthatja a DVTK-t

Vágólapra másolva!
2008.09.30. 12:37
A Soproni Ligában 14. helyen álló Diósgyőr futballistája, Gahwagi Nebil egy hónappal ezelőtt egy edzésen lett rosszul. A középpályást a Sportkórházban kivizsgálták, s mivel az eredményei jók lettek, az orvosok engedélyezték számára az élsportot, így Nebil újra elkezdte az edzéseket. A klubhoz kapcsolódó hír, hogy az elmúlt héten menesztett vezetőedző, Vágó Attila utódját a szombaton esedékes, Nyíregyháza elleni idegenbeli bajnokiig mindenképp szeretnék megtalálni.
Ahodikpe (balra) és társai új edzőre várnak
Fotó: Mirkó István (NS-archív)
Ahodikpe (balra) és társai új edzőre várnak
Ahodikpe (balra) és társai új edzőre várnak
Fotó: Mirkó István (NS-archív)
Ahodikpe (balra) és társai új edzőre várnak

FANZONE TIPPJÁTÉK


A Fanzone és a Nemzeti Sport közös tippjátékában a hazai NB I és öt kiemelt európai labdarúgó bajnokság mérkőzéseinek, valamint a Bajnokok Ligája összecsapásainak megtippelésével bebizonyíthatja, hogy otthonosan mozog a foci világában. Mutassa meg Ön is, hogy mennyire ért a labdarúgáshoz!
„Minden létező vizsgálatot elvégeztek rajtam, a korábban háromnaposra tervezett kivizsgálás két hétig tartott. A terheléses vizsgálat eredménye jó lett, így az a döntés született, hogy folytathatom az élsportot” – nyilatkozta a diósgyőriek hivatalos honlapjának Gahwagi Nebil, aki egy hónapja lett rosszul az egyik edzésen.

A játékos hozzátette, hogy elkezdte az edzéseket, és 2-3 héten belül szeretne pályára lépni, de azt még ő sem tudhatja, hogy akkor ki lesz majd a csapat vezetőedzője, a múlt héten menesztett Vágó Attilát követően.

A Fehérvár elleni utolsó bajnokin Benczés Miklós, a korábbi pályaedző irányította a csapatot. A rövid időre megbízott szakember beugrása nem volt sikeres, hiszen a diósgyőriek vereséget szenvedtek (0–1). A találkozót követően a szurkolók találgatni kezdtek, ki ülhet le az elárvult s meglehetősen kényelmetlen miskolci padra.

Röpködnek a nevek: Csank János és Gálhidi György mellett felvetődött Sisa Tibor, Zoran Kuntics, illetve Pintér Attila szerződtetése is.

A klub háza tájáról származó információk alapján a vezetők minél előbb meg akarják találni Vágó Attila utódját. Nincs kapkodás, ugyanakkor szorít az idő: szeretnék, ha szerdán a Debrecen elleni Ligakupa-találkozón még nem, viszont a nagy rivális Nyíregyháza otthonában esedékes szombati meccsen már az új edző dirigálná az együttest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik