Tomiszlav Szivics szerint a százszázalékos teljesítmény is kevés lesz

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2008.09.26. 16:19
A Soproni Liga 9. fordulójának nyitó mérkőzésén a DVSC-TEVA a KTE-Ereco otthonába látogat. A péntek kora esti találkozó tétje – legalábbis vendégszempontból, hogy új listavezetője lesz-e az élvonalnak.

Ha csak egy napra is, de átveheti a vezetést az Újpesttől a Debrecen együttese. Herczeg András csapatának azonban nem lesz könnyű dolga, hiszen az egyelőre még masszív középcsapatnak számító Kecskeméthez látogat.

2007. szeptember 26-án a DVSC a Magyar Kupában 4–2-re győzött Kecskeméten – az akkor még másodosztályú KTE ellen, az igazsághoz azonban hozzá tartozik: fordított eredmény is születhetett volna.

„Büszke vagyok a csapatra, mert ma megmutatta, hogy kemény munka folyik nálunk. Jelen pillanatban az a különbség, hogy nekünk tíz ziccer kell egy gólhoz, míg a Debrecennek fél helyzet is elég. Ez rutin kérdése” – nyilatkozta a pontosan egy évvel ezelőtti találkozót követően Tomiszlav Szivics, a kecskemétiek mestere.

Van, ami mostanra sem változott: a helyzetkihasználás ezen a mérkőzésen is kulcsfontosságú lesz.

A vendégegyüttesben kiváló támadók kaphatnak lehetőséget. Oláh Lóránt kaposvári szokásához híven Debrecenben is ontja a gólokat, míg Rudolf Gergely a válogatottba is meghívót kapott Erwin Koeman szövetségi kapitánytól. Formájukra tehát nem lehet panasz.

Hazai oldalon Csordás Csaba és Montvai Tibor rohamozhatja a kapukat. Tőlük és a csapat többi játékosától azonban maximális odafigyelés kell a Loki ellen a sikerhez. Vagy még a maximálisnál is több.

„Azt várom, hogy nyerni fogunk ma este, de ehhez most nem elég a 100 százalékos teljesítmény, mindenkinek legalább 120 százalékot kell nyújtania, és akkor meglesz a siker” – mondta Szivics a kecskeméti honlapon a pénteki mérkőzés előtt.

A találkozót honlapunkon, szöveges közvetítés formájában, 19 órától Ön is élőben követheti.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik