Hivatalos: Pölöskei Gábor a Budapest Honvéd új vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2008.06.12. 14:08
Pölöskei Gábor lett a Budapest Honvéd új vezetőedzője. A hírt a kispesti csapat hivatalos honlapja, a honvedfc.hu jelentette be. Már korábban megírtuk, hogy motivált, pro licences edzőt kerestek a kispestiek, s Pölöskei Gábor – aki a bajnok MTK-nál Garami József szakmai igazgató munkáját segítette az elmúlt évadban – mindhárom követelménynek megfelel.

„Felállt a Budapest Honvéd új edzői stábja. A szakvezető Pölöskei Gábor lesz, segítőjeként Csábi József és Farkas Tibor dolgozik majd” – jelent meg közleményben a kispesti csapat hivatalos honlapján, a honvedfc.hu-n.

Már korábban megírtuk, hogy George F. Hemingway távollétében Gács Pál vette kezébe az irányítást a Bozsik-stadionban, ami annyit jelentett, hogy a kispestiek ügyvezető igazgatója tárgyalt a jelöltekkel. Pölöskeivel többször is. Ennek pedig szemmel látható következménye lett – a szakember irányítja a jövőben a kispesti csapatot.

Pölöskei edzői pályafutása dióhéjban: a másodosztályban a BKV Előre irányítása után a Ferencvároshoz szerződött, ahol ismét Garami József másodedzője lett, időközben pedig Róth Antal segítője is volt az U21-es válogatottnál. Az elsők között végezte el a hazai pro licences tanfolyamot, Magyarországon az első 17 szakember között vehette át a diplomáját.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik